Welcome to the

Traveler’s Exclusive Shopping Destination

Un loc unde visele devin realitate. Unde libertatea, bucuria și inspirația se reunesc sub acelasi nume. Aceasta este calatoria ta intr-o lume plina de frumusete, moda si povești fabuloase. Iar unica noastra misiune este sa o facem de neuitat.

 
Traieste

Experienta Duty Free

Opreste-te. Respira adanc. Zambeste larg. Bucura-te de libertate. Adevarata calatorie incepe abia atunci cand toate grijile tale iau sfarsit. Si la asta se refera experienta duty free: o evadare planuita perfect, cu momente prețioase de rasfat care iti aduc aminte sa te bucuri de fiecare moment al escapadei tale.

Inspirati de frumusetea calatoriei, am proiectat un loc care sa se ridice la standardele tale cele mai inalte. Magazinele din aeroport te invita sa experimentezi o atmosfera plina de farmec, sa te plimbi printre produse rafinate si branduri de renume, sub indrumarea personalul nostru prietenos, care are placerea de a te ajuta sa gasesti de fiecare data ceea ce iti doresti.

Eforturile noastre de a ne face clientii fericiti nu s-au oprit aici si, curand, am creat prima platforma online de travel retail. O replica fidela a experientei din aeroport, site-ul este menit sa te rasfete, sa te inspire si sa te recompenseze, prin urmare aici vei gasi mereu produse la preț de duty free, sfaturi de la consultantii nostri si ultimele noutati din beauty, fashion si lifestyle.

Descopera

Portofoliul Nostru

Magia portofoliului nostru consta in diversitatea sa. De la parfumuri, make-up si skincare pana la accesorii, bauturi si dulciuri, exista un intreg univers de produse deosebite care asteapta sa fie descoperite. Pe langa prețurile de duty free, te poti bucura de produsele tale preferate livrate acasa, in the little black boxes, in doar cateva zile.

Rasfata-te cu

Branduri de Renume