Creeaza-ti un avion si piloteaza-l spre o vacanta de vis

 
PROVOCAREA 1

Intra in joc, creeaza-ti un avion privat, alege destinatia spre care visezi sa zbori si poti castiga o vacanta pentru doua persoane chiar in orasul ales de tine.

PROVOCAREA 2

Invita 14 pasageri in avionul tau si ofera-le si lor sansa de a castiga o vacanta de vis. Fiecare pasager invitat intra la randul lui in Marea Extragere Finala.

3 PASI RAPIZI

Ce ai de facut?

 

Creeaza-ti un avion privat, alege destinatia spre care vrei sa zbori si intri automat in tragerea la sorti pentru o vacanta in doi chiar in destinatia aleasa de tine.

 

Invita 14 pasageri in avionul tau privat si inscrie-i automat in Marea Extragere, unde pot castiga si ei o vacanta de vis in destinatia spre care zboara avionul tau.

 

Relaxeaza-te si bucura-te de accesul tau exclusiv in comunitatea Duty Free pana la Extragerea Finala din 14 octombrie, unde vei afla daca ai castigat vacanta!

 Creeaza-ti avionul

MARELE PREMIU

Castigatorii marelui premiu au ales Paris si Roma

Esti pregatit, capitane?

Nu mai pierde nici o secunda! Incepe acum Jet Challenge si inscrie-ti prietenii in cursa pentru o vacanta de vis, cu toate costurile acoperite, in destinatia aleasa de tine.


Despre noi

BestValue este destinatia ta de shopping de fiecare data cand calatoresti cu avionul. Ne intalnim mereu in aeroport atunci cand pleci in vacanta, dar imediat ce decolezi ni se face dor de tine. Asa ca am lansat www.bestvalue.eu, singurul magazin online din Romania care aduce Experienta Duty Free atat de aproape de tine. Ce beneficii ai atunci cand comanzi online si cum intri in comunitatea exclusiva a calatorilor?

AFLA TOTUL AICI
Roteste telefonul pentru a experimenta
experienta Duty Free