New

Akragas

825 RON

165 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tiziana Terenzi Akragas Parfumuri Niche 100 ml

Parfumurile Tiziana Terenzi reprezintă o adevărată experiență ce captează emoțiile și clipa prezentului, o călătorie unică destinată celor care nu se tem să descopere esența vieții. Aceste creații complexe conțin note în continuă transformare, datorită emoțiilor ce influențează percepția asupra lor.
Inspirația din spatele acestui parfum este orașul Akragas, cunoscut astăzi sub numele Agrigento, aflat în Sicilia. Akragas se deschide cu note interesante de mirt și alge cărora li se alătură note citrice de grapefruit și accente convingătoare de neroli. Inima parfumului se dezvăluie ca fiind puternică și generoasă, cu note dominante de sare, scoase în evidență de notele de cedru, cimbru și mușcată ce conduc spre baza îmbietoare de mosc, păstăi de vanilie, paciuli și benzoină. Urmărește aroma Tiziana Terenzi Akragas și lasă-te pradă farmecului acesteia!

Atribute

Note de baza

Paciuli, Mosc, Benzoina, Boabe de vanilie

Note de mijloc

Cedru, Muscata, Cimbru, Sare

Note de varf

Grapefruit, Neroli, Mir

Senzatie parfum

Eleganta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara

Tip Niche

Extract

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

100 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.