La Prairie

ANTI AGING COMPLEX A CELLULAR INTERVENTION CREAM 50 ML

Antirid

935 RON

187 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pentru tenul sensibil, matur sau cu probleme, La Prairie Anti Aging Complex face minuni. Este o crema ce intervine la nivel celular, intocmai acolo unde pielea are mai multa nevoie. Furnizeaza substantele hranitoare si agentii anti iritanti ce ajuta la inlaturarea stresului micro celular, determinat de factori externi precum expunerea la soare ori poluare, doua dintre cauzele primare ale imbatranirii premature. Lucrand in profunzime, contribuie la scaderea nivelului de deteriorare a pielii, refacandu-i structura si hidratand-o.

Atribute

Beneficii lotiune

Fermitate, Netezire

Formula lotiune

Crema

Gen

Femei

Ingrediente

- ursolic acid, vitamin k, retinol - enhance collagen production; itamin a, c and e, plancton and white tea extracts - control oxidation; salicilic acid derivative - provides gentle micro-exfoliation; dermal peptides - relax expression lines.

Instructiuni de utilizare

Aplica dimineata pe pielea curata, pe fata si gat. Foloseste o cantitate redusa si maseaza delicat, cu miscari circulare de jos in sus.

Tara de origine

Elvetia

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita in easybox si la comenzi de peste 100 lei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.