La Prairie

ANTI AGING NIGHT CREAM 50 ML

Antirid

980 RON

200 €

DUTY FREE PRICES
Doar una disponibila
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Lucrand complementar cu crema de zi din aceeasi colectie, Anti-Aging Night de la La Prairie este o minune a tehnologiei. Nu numai ca intarzie si chiar previne imbatranirea pielii de la nivel celular, dar incetineste deteriorarea proteinelor din stratul dermal. O crema de noapte care, datorita anti-oxidantilor continuti, va va ajuta sa obtineti tenul pe care vi l-ati dorit dintotdeauna, reducand ridurile si ridicand nivelul de hidratare. Și nu actioneaza numai reactiv, ci si proactiv, activand sistemul de auto purificare si rejuvenare a celulelor si stimuland cresterea celor tinere.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Detoxifiere, Fermitate

Formula lotiune

Crema

Ingrediente

- garden cress sprout extract - activates skin's detoxification system; palmitoyl tri-peptide-8 - reduces carbonylation; myrtle leaf extract - prevents premature cell death; salicornia plant extract - increase natural moisture; resurrection pl

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curata, pe fata si gat. Foloseste o cantitate redusa si maseaza delicat, cu miscari circulare de jos in sus.

Pentru

Femei

Tara de origine

Elvetia

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.