New
New
New

Armani Code Parfum

671 RON

134,20 €

In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Giorgio Armani Armani Code Parfum

Armani Code Parfum reinventează semnătura olfactivă Armani Code pentru o nouă era. Noul parfum preia esența lemnoasă și aromatică a parfumului emblematic Armani Code și îl infuzează cu o latură sensibilă, datorită combinației sale de note de iris. Acest amestec evocă un sentiment amplificat de mișcare, captând esența unui om în perpetuă mișcare.
Notele de vârf strălucitoare ale parfumului Armani Code sunt Vert de Bergamote și Bergamot Heart, ambele provenite din Calabria, Italia. Vert de Bergamote este extras prin distilare moleculară, permițând parfumierului să selecteze cu atenție un segment molecular specific al Bergamotei. Această tehnică inovatoare și exclusivă de creare a notei captează nota de vârf proaspătă și verde a bergamotei, creând în același timp o prospețime de lungă durată. Aceste note de vârf oferă parfumului un sentiment de dinamism și mișcare.
Prin intermediul inimii parfumului compus din salvie provenită din Provence, în sudul Franței, intensitatea Armani Code este mărită. Inima sofisticată a parfumului este condusă de fuziunea notelor naturale și tehnologice de iris. Acest amestec de iris natural, din Maroc si aldehide de iris sintetic, oferă o nouă sensibilitate semnăturii aromatice Armani Code.
Bazându-se pe moștenirea originală a parfumului Armani Code, baza puternică a parfumului este caracterizată de note puternice de boabe de tonka din Brazilia. Împreună cu lemnul de cedru din Virginia, SUA, notele de bază ale Armani Code Parfum subliniază semnătura dominantă Armani Code.
Noua sticlă Armani Code Parfum transmite o abordare modernă și masculină a luxului, creând o nouă semnătură grafică. Cu un design inovator, declarativ, sticla Armani Code Parfum are o formă pătrată, dar rotunjită, o forma “squircle”.
Capacul magnetic cu monograma Giorgio Armani oferă o experiență senzorială de excepție. Sticla este accentuată sub capac de o platformă contrastantă, sofisticată, ce captează lumina. Această sticlă reinventată, va fi flaconul semnătură pentru toate parfumurile Armani Code.
Noua sticlă oferă un sistem funcțional de reumplere, care permite reumplerea perfectă a sticlei de pulverizare originală de 50 ml, fără a utiliza o pâlnie. Reumplerea sticlei cu pulverizator de 50 ml de la Armani Code Parfum înseamnă o reducere concretă a utilizării de materie primă: cu 38% mai puțină sticlă și cu 67% mai puțin metal*. Natura reîncărcabilă a lui Armani Code Parfum demonstrează o conștientizare a viitorului. Este creat pentru bărbatul care poartă cu el simțul responsabilității față de planetă. *Comparativ cu trei sticle ARMANI CODE PARFUM de 50 ml.

Atribute

An lansare

2022

Note de baza

Lemn de Cedru din Virginia, Boabe Tonka din Brazilia

Note de mijloc

Salvie din Provence, Iris din Maroc

Note de varf

Bergamota calabriana, Vert de Bergamota

Senzatie parfum

Aventura

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara, Iarna

Tip parfum

Parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

125 ml, 50 ml, 75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.