Duty Free Exclusive

Lindt

ASSORTED SMALL CARRIER BOX 250 G

Ciocolata

50 RON

10 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creata cu ingeniozitate de maestri ciocolatieri- adevarati artisti ai gustului- ciocolata Lindt iti rasfata simturile cu finetea si rafinamentul sau. Elegantul cadou Lindt cuprinde tablete de ciocolata ambalate individual cu arome delicioase, de la ciocolata alba, cu nugat, cu lapte pana la irezistibila ciocolata cu alune, o panoplie de gusturi desavarsite pentru cei ce apreciaza calitatea ireprosabila a ciocolatei.

Atribute

Ambalaj

Informal gift

Aroma

Ciocolata cu lapte, Nuga, Ciocolata alba, Alune de padure

Continut

Ciocolata neagra, Lapte, Ciocolata cu lapte, Nugat, Alune de padure

Informatii nutritionale per 100g

Energie 562 kcal, Grăsime 36 g, din care satureaza 22g, Carbohidrati 52g, din care 50g de zahăr, proteine 6,2g, Sare 0,16g

Ingrediente

Zahăr, unt de cacao, lichior de cacao, lapte praf integral, grăsime vegetală (din sâmburi de palmier, de cocos, de palmier), alune, lactoză (din lapte), lapte praf degresat, migdale, emulgator (lecitină de soia), sirop de glucoză, extract de malț de orz, grăsime anhidră din lapte, arome artificiale (vanilină, caramel), vanilie.

Tara de origine

Elvetia

Textura

Compact

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Alba, Lapte

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.