AYURVEDA BODY SCRUB

Produse pentru dus si exfoliere 300gr

65 RON

13 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Corpul tău are nevoie din când în când de un reset, de un moment de relaxare și îngrijire totală . The Ritual of Ayurveda Body Scrub este un gomaj ce conține faimoasa sare de Himalaya cu scopul de a-ți îndepărta pielea uscată și a lăsa la suprafață un strat extraordinar de catifelat la atingere.Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul.

Atribute

Beneficii lotiune

Parfumat, Exfoliere

Formula lotiune

Scrub

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea uscata sau umeda o data sau de doua ori pe saptamana (inclusiv pe bust si pe zonele uscate: coate, genunchi, picioare si solduri). Clateste cu apa din abundenta. Recomandat inainte de aplicarea unui autobronzant.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (greutate - GRAM)

300 gr

Variante

300gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.