Rituals

AYURVEDA SET

Ingrijirea pielii 445ml

176,40 RON

36 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul. Urmează toți pașii relaxării spre descoperirea balansului ideal între minte și corp cu setul The Ritual of Ayurveda. Setul conține un gel de duș tip spumă, un gomaj, o cremă de corp și un spray pentru corp și păr.

Atribute

Continut set

Rejuvenating pink salt scrub 125 g +Balancing body cream 70ml +Harmonizing foaming shower gel 200 ml +Blissful body mist 50 ml

Greutate (g)

445

Pentru

Femei

Tip de piele

All skin types

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

445ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.