Mars MONO POUCH
Batoane 500 gr

58 Lei

Preț Bestvalue

58 Lei
10 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

MONO POUCH Mars Batoane 500 gr

Mars este un delicios baton de ciocolată cu umplutură din cremă de nuga și caramel învelită într-o ciocolată fină cu lapte. Această pungă este plină cu mini batoane Mars, perfecte pentru a le împărți cu cei dragi sau poți să le păstrezi pe toate pentru tine, tu decizi!

ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
PACKAGE
Snacking Sharing
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
500 gr
AMBALAJ
Pouch
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Zahăr, sirop de glucoză, unt de cacao, lapte praf complet, masă de cacao, ulei de floarea soarelui, lapte praf degresat, lactoză, zer praf (din lapte), cacao redusă în grăsimi, grăsime din lapte, extract de malț de orz, emulgator (lecitină de soia), sare , pulbere de albuș, grăsimi de palmier, proteine ​​din lapte hidrolizate, extract natural de vanilie.
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Nuca, Ciocolata cu lapte, Caramel
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 1886 kJ / 449 kcal, Grăsimi 16,6 g din care grăsimi saturate 8,3 g, Carbohidrați 70,2 g din care Zahar 61,7 g, Fibre 1,3 g, Proteine ​​4,1 g, Sare 4,19 g.
SET CADOU
Nu
NUMBER OF PRALINES/TABLETS
28
UMPLUTURA
Nougat cremos, Caramel
TEXTURA
Compact