Best Seller

Lancôme

BI-FACIL EYE MAKE-UP REMOVER

Demachiere 75ml

58,80 RON

12 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

La fel de importantă ca aplicarea machiajului este și îndepărtarea corectă a acestuia. Pentru ca pielea ta să rămână un timp îndelungat hidratată, catifelată și strălucitoare este obligatorie curățarea adecvată. Apa micelară bifazică Lancôme Bi-Facil Eye Makeup Remover este ideală pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă. Aceasta trebuie agitată pentru agregare, iar uleiul din compoziție va hidrata fără a lăsa tenul gras. Acum poți aplica toate produsele de machiaj fără griji, deoarece îndepărtarea acestora a devenit mult mai sigură, rapidă și ușoară!

Atribute

Beneficii lotiune

Curatare

Formula lotiune

Lichid

Instructiuni de utilizare

Curata fata si gatul de doua ori pe zi, cu ajutorul unei cotonete si a lotiunii de curatare, evitand zona ochilor. Doar pentru uz extern.

Pentru

Femei

Tip de piele

pentru toate tipurile de piele

Variante

75ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.