New

Bleu Brut

Alb 3000 ml

1.529 RON

305,80 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Besserat De Bellefon Bleu Brut Alb 3000 ml

Besserat de Bellefon a luat naștere în 1843 într-o zonă rurală din Franța și și-a lăsat amprenta în unele dintre cele mai cunoscute locații ale Franței. Esența produselor Besserat de Bellefon este o ca o întâlnire magică între istorie și simțurile celui ce savurează aceste băuturi. Besserat de Bellefon este ceva ce nu se poate explica, nu se poate învăța ori preda, Besserat de Bellefon se simte, se povetește și se trăiește.
Blue Brut face parte din gama Simplicite și este o semnătură atemporală a brand-ului. Acest cuvee este rezultat dintr-o metodă specifică de obținere a champagnei, utilizată de Besserat de Bellefon încă din 1930. Este un produs fermecător, original, perfect balansat, ce are un parfum somptuos și o paletă armonioasă de arome.

Atribute

Aroma

Pruna, Lamaie verde, Alune de padure

Brut

Da

Continut zahar

Sec

Gust

Armonios, Echilibrat

Producator

House Besserat de Bellefon

Regiune

Champagne

Sugestii de servire

Temperatura optima de servire 5-8 C

Tara de origine

Franta

Tarie alcoolica

12.5%

Tip de vin

Pinot Noir, Chardonnay, Meunier

Tip sampanie

Brut

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

3000 ml

Variante

3000 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.