Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream

343 RON

68,60 €

In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream Creme si lotiuni 50 ml

Crema Blue Pro-Retinol Multi-Correct apară pielea împotriva agresiunilor zilnice. Toate substanțele acestei creme se activează la contactul cu pielea. Crema luxuriantă multi-corectoare se îmbină perfect cu pielea, pentru a reduce aspectul ridurilor și pentru a îmbunătăți uniformitatea pielii. Pielea este imediat hidratată și mai strălucitoare. Zi dupa zi, pielea se reface, este mai fină, mai uniformă și mai fermă. Asocierea pro-retinolului blând cu extractul de alge bio oferă o acțiune continuă de refacere și de întărire a barierei de protecție. Oferă o acțiune multi-corectoare a semnelor majore ale îmbătrânirii: - Reduce aspectul ridurilor; - Îmbunătățește textura pielii; - Uniformizează tonul pielii.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Anti-imbatranire, Ton uniform al pielii, Corectare

Formula lotiune

Crema

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curatata in prealabil. Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

50 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.