New

Bois Marocain

975 RON

195 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tom Ford Bois Marocain Parfumuri Niche 50 ml

Tom Ford este un designer american, născut în Austin, Texas. În 1990 a devenit designer vestimentar pentru Gucci. A avut o colaborare de 10 ani cu brand-ul, ajungând să dețină poziții importante în grup, precum director de creație pentru Gucci și Yves Saint Laurent și a transformat Gucci în unul dintre cele mai profitabile brand-uri de lux din lume. În 2005 Tom Ford a anunțat lansarea propriului brand. A avut un succes impresionant încă de la început, ajungând în top 3 brand-uri de specialitate din lume și câștigând numeroase premii de-a lungul anilor.
Personalitatea ta puternică are nevoie de un parfum pe măsură – apa de parfum Bois Marocain este învăluită într-o aură condimentată îmbrățișată într-o manieră grandioasă de esența arborelui Tuia. Notele impunătoare de lemn de cedru Atlas Orpur și boabe de piper roz completează perfect caracterul opulent al acestui parfum, atestând faptul ca este alegerea potrivită pentru tine!

Atribute

An lansare

2022

Note de baza

Lemn de cedru Atlas Orpur

Note de mijloc

Boabe de piper roz

Note de varf

Copac Tuia

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Tip Niche

Apa de parfum

Tip parfum

Apa de parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Noapte

Variante

50 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.