New

Brut Majeur 1.5L

Alb 1500 ml

528 RON

105,60 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Ayala Brut Majeur 1.5L Alb 1500 ml

Ayala se mândrește cu puritatea stilului său încă din 1860, când a luat naștere din spiritul vizionar al lui Edmond de Ayala. Brand-ul exprimă eleganță cu fiecare Cuvee pe care îl creeză și este, în primul rând, unic. Ayala face totul după regulile artei de a crea un blend și utilizează atât mijloace moderne, cât și metode tradiționale pentru a livra doar cele mai bune rezultate.
Brut Majeur este exemplul perfect de caracter pur și elegant pe care îl reprezintă brand-ul. Acesta creează un dans sublim de struguri Chardonnay, Pinot Noir și Meunier, ce trec printr-un proces scurt de vinificare în cuve de oțel inoxidabil, pentru a asigura că aroma principală se respectă, după care sunt maturate în pivniță timp de 3 ani pentru a îmbogăți paleta.

Atribute

Aroma

Fructe, Citrice

Brut

Da

Continut zahar

Sec

Gust

Fructat, Fresh

Producator

Ayala & Co

Regiune

Champagne

Sugestii de servire

Temperatura optima de servire 5-8 C

Tara de origine

Franta

Tarie alcoolica

12%

Tip de vin

Pinot Noir, Chardonnay, Meunier

Tip sampanie

Brut

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

1500 ml

Variante

1500 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.