Tchibo PRIVAT KAFFEE BRASIL MILD BEANS
Cafea 500 gr

42,50 Lei

Preț Bestvalue

42,50 Lei
8,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

PRIVAT KAFFEE BRASIL MILD BEANS Tchibo Cafea 500 gr

Cafeaua Tchibo Privat Kaffee Brazil Mild este realizata din boabe de cafea Arabica, atent selectionate din regiunile cu cea mai mare traditie in cultivarea cafelei din Brazilia. Este un lucru recunoscut in toata lumea ca cele mai aromate boabe de cafea Arabica provin din aceasta tara exotica. Savureaza fiecare inghititura din aceasta cafea senzationala, cu prospetimea ei, cu notele blande si cremoase de nuci. Cafeaua are o aroma bine echilibrata, un gust consistent, rotund, apreciat in mod egal de barbati si de femei.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
500 gr
TIP CAFEA
Macinata