La Prairie

CELLULAR SWISS ICE CRYSTAL CREAM 50 ML

Hidratare

1.400 RON

280 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

La Prairie introduce crema Cellular Swiss Ice Crystal, usoara si hidratanta, continand agenti de intarire a capacitatii de rezistenta a pielii. Dedicata preponderent tenului matur, aceasta poate fi utilizata de oricare dintre voi, fiindu-va un aliat fidel in lupta impotriva imbatranirii premature a tenului si a factorilor de stres exteriori. Odata aplicata, crema este absorbita imediat in piele, pe care o netezeste si o ilumineaza. Bazata pe o formula de un complex de elemente floral alpine, principalul sau beneficiu este reducerea semnificativa a ridurilor. Nu va temeti sa o incercati; isi va merita investitia cu prisosinta.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Regenerare

Formula lotiune

Crema

Ingrediente

- swiss ice crystal complex (survival plants: purple saxifrage, soldanella alpina, snow algae) - helps the skin to adapt to life's daily stresses that damage the skin; hyaluronic acid - draws water into the skin; shea butter - softening benefits;-

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curatata in prealabil. Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.

Pentru

Femei

Tara de origine

Elvetia

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.