CLASSIC PAPRIKA

Gustari 200gr

12,50 RON

2,50 €

17,50 RON

3,50 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pringles este unul dintre cele mai populare brand-uri de chipsuri din lume. Odată ce ai deschis o cutie de Pringles nu te vei putea opri până nu o termini! Dacă decizi totuși să păstrezi câteva pentru mai târziu nu este o problemă, ele rămân proaspete și crocante datorită cutiei cu capac ce poate fi închis de câte ori vrei. Celebrele chipsuri vin într-o varietate de sortimente pentru toate gusturile, de la chipsuri simple cu sare la arome de murături, bbq sau cheddar. Această cutie de chipsuri are o aromă delicioasă și intensă de paprica.

Atribute

Informatii nutritionale per 100g

Energie 2106 kJ / 506 kcal, grăsimi 31g din care grăsimi saturate 3,4 g, carbohidrați 52 g, din care zahăr 2,8 g, proteine ​​3,8 g, sare 1,8 g

Ingrediente

Pudră de piure de cartofi, uleiuri vegetale (floarea soarelui, porumb), făină de orez, amidon de grâu, făină de porumb, amestec de boia-condimente (pesmet {grâu}, făină de grâu, pulbere de drojdie, dextroză, zahăr, intensificator de aromă {glutamat monosodic, guanilat disodic, inozinat disodic, pudră de boia, pudră de ceapă, arome, arome de fum, pudră de usturoi, colorant {extract de piper}, acidifiant {acid citric}), emulgator (E471), maltodextrină, sare, colorant (annatto).

Package

Self Consumption

Unitate de masura (greutate - GRAM)

200 gr

Variante

200gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.