Godiva

COEUR ICONIQUE 150 G

Praline

107,80 RON

22 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

O selectie de bomboane premium din ciocolata, prezentate intr-o cutie exclusiva, cu design fabulos in stilul Art Nouveau, ideala pentru a fi oferita cadou. Cele 14 trufe sunt realixate din cioaolata cu lapte, alba si neagra, in maniera traditionala Godiva, dupa o reteta belgiana exclusiva, cu boabe de cacao atent selectionate, cultivate la tropice, lichior de cacao, lapte de la ferme selectionate si smantana proaspata.

Atribute

Ambalaj

Formal gift

Aroma

Ciocolata cu lapte, Ciocolata alba, Ciocolata neagra

Continut

Ciocolata neagra, Lichior, Ciocolata cu lapte, Ciocolata alba

Gluten

Da

Ingrediente

Zahăr, lichior de cacao, smântână integrală lapte praf (produs lactat), unt de cacao, alune de pădure (arbore produs nuci), ulei de unt (produse lactate), smântână (lapte produs), sirop de zahăr invertit, umectant (sorbitol), lapte praf degresat (lapte produs), pudră de cacao, sirop de glucoză

Numar de praline/ tablete

14

Tara de origine

Belgia

Textura

Compact

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Alba, Lapte, Neagra

Umplutura

Fara umplutura

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.