Lancôme

CONTOUR PRO 1 G

Contur buze

102,90 RON

21 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Poate ca sunteti foarte antrenate in folosirea creionului contur de buze si atunci efortul depus este minim. Sau poate ca va plac buzele voastre superb conturate, cu forme seducatoare si culori uimitoare, dar folosirea creionului de buze va cam sperie. Daca va fuge mana? Ei bine, nu este cazul sa va mai faceti niciun fel de grija. Lancôme a creat Contour Pro lip liner, un creion care aproape face singur toata treaba. Cu textura lui cremoasa, inteligenta, urmareste fidel linia buzelor, subliniind-o, dar in acelasi timp redesenand-o usor. Formula waterproof il face si mai rezistent, iar voi puteti sa il purtati simplu sau sa umpleti buzele cu ruj sau lipgloss. Lancôme CONTOUR PRO e disponibil in opt nuante.

Atribute

Beneficii contur

Conturare

Denumire culoare

Ebene

Efect contur

Definire

Formula contur

Creion

Instructiuni de utilizare

Aplica pe linia de contur a buzelor si apoi umple cu ruj sau gloss-ul tau preferat. De asemenea, poate fi aplicat pe toata suprafata buzei, venind in completare cu lip gloss.

Pentru

Femei

Tara de origine

Franta

Variante

Beige Rose 211, Ebene 111, Rose Boise 303, Rose The 315

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.