Couture Highlighter 03

Anticearcane si iluminatoare 3 gr

201 RON

40,20 €

Doar una disponibila
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Yves Saint Laurent Couture Highlighter 03 Anticearcane si iluminatoare 3 gr

O pudră cu o textură ușoara care iluminează și asigură confort pentru tenul dumneavoastră! Datorită tehnologiei inovatoare textura ultra-fină, dar concentrată, este extrem de ușoară, oferind o iluminare ridicată și un rezultat uniform. O concentrație ridicată de sidef și pigmenți creează un ten strălucitor și cu reflexii luminoase. Textura pudrei se aplică ușor și estompează vizibilitatea liniilor fine. Pentru un aspect mai catifelat, aplicați pudra pe tenul uscat. Începeți aplicarea de la pomeți urcând ușor către tâmple. Construiți culoarea prin mișcări circulare și aplicați până atingeți densitatea dorită. Pentru un aspect mai pigmentat, umeziți ușor pensula și fixați utilizând spray-ul de fixare YSL. Atingeți cu vârful pensulei ușor pudra. Acest pas va oferi un control sporit asupra cantității de produs pe pensula și va ajuta la construirea intensității dorite. Întindeți culoarea de-a lungul pomeților, uniformizând nuanța produsului și continuați spre linia părului apoi coborâți din nou spre pomeți creând forma literei C.

Atribute

Beneficii make-up fata

Iluminare

Denumire Culoare

Bronze Gold

Efect make-up fata

Radiant

Formula make-up fata

Compacta

Instructiuni de utilizare

Aplica produsul pe pielea curata sau peste machiaj si omogenizeaza-l cu varfurile degetelor, pentru o stralucire instantanee.

Nr Culoare

03

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (greutate - GRAM)

3 gr

Variante

3 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.