Danzka

CRANRAZ 1000 ML

Vodka

80 RON

16 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Colectia Danzka Vodka combina cu maiestrie apa pura, demineralizata cu grau integral de calitate , intr-un proces avansat de fabricatie, intr-una dintre cele mai vechi distilerii din Danemarca. Rezultatul este un gust clar, rotund, perfect echilibrat, cu usoare accente floral fructate. Sticla de aluminiu asigura racirea continutului cu 50 de minute mai repede decat in cazul unei sticle obisnuite. Danzka Cranraz aduce note dulci de zmeura, nuantate de accentele astringente de coacaze.

Atribute

Gust

Fructat

Sugestii de servire

Vodka trebuie tinuta la frigider inainte de servire. Totusi, vodka nu trebuie sa fie prea rece sau prea calda in momentul servirii. Daca este prea rece, gustul poate fi insesizabil, iar daca este prea calda poate provoca arsuri pe cerul gurii. Pentru un gust adecvat, serveste-o putin racita.

Tara de origine

Danemarca

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.