Duty Free Exclusive

Hershey's

CUP MINIATURES 355 G

Snacks

52,92 RON

10,80 €

58,80 RON

12 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Cup Miniatures este o intalnire magica intre faimosul unt de alune Reese’s si ciocolata cremoasa, bogata, Hershey’s. Rezultatul este un desert perfect, cu texturi surprinzatoare, contrastante si arome persistente, catifelate de unt de arahide si ciocolata alba. Punga practica contine mini specialitati din ciocolata alba ambalate individual, ideale pentru a fi impartita cu prietenii si familia.

Atribute

Ambalaj

Informal gift

Aroma

Ciocolata alba

Continut

Ciocolata alba, Unt de arahide

Gluten

Da

Ingrediente

Ciocolată albă bomboane cu aromă (62%): zahăr, ulei vegetal (palmier, shea, floarea-soarelui și / sau ulei de floarea soarelui), lapte praf, lactoză (lapte), minerale redus zer praf (lapte), grăsime din lapte, emulgatorii, lecitină din soia degresat (E322), poliglicerol poliricinoleat (E 476), aromă artificială, vanilină, antioxidant, tocoferoli (E 307) crema .Peanut cu aromă (38%): Alune, zahăr, dextroză, grăsimi din lapte, sare, antioxidanți, galat de propil (E 310), acid citric (E 330).

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.