DEEP COMFORT HAND AND CUTICLE

Creme si lotiuni 75 ml

105 RON

21 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Clinique DEEP COMFORT HAND AND CUTICLE Creme si lotiuni 75 ml

Dupa o perioada mai incarcata, stresanta sau in care v-ati folosit mainile pentru lucruri solicitante – ori ati reamenajat in casa, ori ati purces la o curatenie generala care nu s-a lasat fara urmari in straturile pielii sau poate pur si simplu ati fost mai sensibili la actiunea factorilor externi -, mainile isi pot pierde usor stralucirea si supletea si pielea sa arate terna, obosita, neingrijita. Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle e solutia cea mai buna, fiind extrem de eficienta in imbunatatirea aspectului mainilor. E recomandata atat pentru uz zilnic, dar si pentru momentele de interventie “rapida”.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare

Formula lotiune

Crema

Instructiuni de utilizare

Aplicati seara o cantitate mica la baza fiecarei unghii (poate fi folosit si peste oja). Masati in unghie si cuticule folosind miscari circulare.

Producer item code

6W3T-01

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

75 ml

Variante

75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.