Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller

DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE

Fond de ten

200 RON

40 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un fond de ten care se intinde usor si ramane proaspat, cu aspect natural timp de 15 ore, fara sa isi schimbe culoarea, sa se estompeze, sau sa se transfere pe haine. Pielea ta isi mentine aspectul fabulos si respira confortabil in conditii de caldura, umiditate sau activitate intensa. Fondul de ten Estee Lauder Double Wear Stay In Place controleaza excesul de sebum si ofera acoperire medie sau maxima, in functie de preferinte. Machiajul nu isi pierde stralucirea si ramane impecabil intreaga zi.

Atribute

Acoperire

Medie

Beneficii make-up fata

Iluminare

Efect make-up fata

Matifiere , Natural

Factor de protectie

10

Formula make-up fata

Lichida

Instructiuni de utilizare

Foloseste o cantitate de dimensiunea unei monede pentru a aplica pe toata fata. Aplica doua-trei picaturi pe frunte, cate una pe fiecare obraz, una pe nas si un ape barbie. Acest procedeu reduce sansele de a aplica mai mult produs decat este necesar. Foloseste-ti degetele pentru a intinde produsul pe piele. Foloseste miscari ascendente si asigura-te ca ai acoperit toata suprafata tenului.

Optiune ingrediente

Fara parfum, Fara ulei

Producer item code

1G5Y-66

Stare de agregare

Fluid

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

30 ml

Variante

1C1 Cool Bone- COOL/ ROSY UNDERTONE, 2C0 Cool Vanilla- COOL/ROSY UNDERTONE, 2C1 Pure Beige- COOL/ ROSY UNDERTONE, SANDBAR 03C3, 2C2 Pale Almond, Peble 3C2- COOL/ROSY UNDERTONE, Fresco 2C3, Outdoor Beige 4C1, 1N2 Ecru- NEUTRAL UNDERTONE, 1N1 IVORY NUDE- NEUTRAL UNDERTONE, 2N1 Desert Beige- NEUTRAL UNDERTONE, 1W1 Bone- WARM/GOLDEN UNDERTONE, 3N2 WHEAT/ NEUTRAL UNDERTONE, 4N1 Shell Beige- NEUTRAL UNDERTONE, 3N1 Ivory Beige- NEUTRAL UNDERTONE, 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE, 5N2 AMBER HONEY-NEUTRAL UNDERTONE, 4C3 SOFTAN- COOL/ROSY UNDERTONE

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.