Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller
Best Seller

Estée Lauder

DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 30 ML

Fond de ten

191,10 RON

39 €

DUTY FREE PRICES
Doar una disponibila
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un fond de ten care se intinde usor si ramane proaspat, cu aspect natural timp de 15 ore, fara sa isi schimbe culoarea, sa se estompeze, sau sa se transfere pe haine. Pielea ta isi mentine aspectul fabulos si respira confortabil in conditii de caldura, umiditate sau activitate intensa. Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay In Place controleaza excesul de sebum si ofera acoperire medie sau maxima, in functie de preferinte. Machiajul nu isi pierde stralucirea si ramane impecabil intreaga zi.

Atribute

Acoperire

Medie

Beneficii make-up fata

Iluminare

Efect make-up fata

Rezistenta indelungata, Matifiere, Natural

Factor de protectie (SPF)

10

Formula machiaj fata

Lichida

Instructiuni de utilizare

Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar. Aplica produsul cu un burete pentru acoperire mai mare.

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Variante

1N1 IVORY NUDE- NEUTRAL UNDERTONE, 2N1 Desert Beige- NEUTRAL UNDERTONE, 2C0 Cool Vanilla- COOL/ROSY UNDERTONE, SANDBAR 03C3, Outdoor Beige 4C1, 1W2 Sand-WARM/GOLDEN UNDERTONE, 5N2 AMBER HONEY-NEUTRAL UNDERTONE, 4C3 SOFTAN- COOL/ROSY UNDERTONE

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile lucratoare.