Dramatically Different™ Hydrating Jelly + Active Cartridge Concentrate for Irritation Moisturizing

Creme si lotiuni 125ml

147 RON

29,40 €

210 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Clinique inovează îngrijirea pielii prin noua sa gamă Clinique ID care îți perimte personalizarea tratamentului tău. Alege între trei baze diferite pentru o hidratare în funcție de preferințele tale și tipul de piele, apoi alegi cartușul ce conține un concentrat care țintește anumite afecțiuni. Nivelul bazei este mai scăzut, deoarece este necesar loc pentru inserarea cartușului. Această combinație conține jeleul Dramatically Different Hydrating Jelly care oferă hidratare până la 24 de ore lăsând pielii un sentiment de prospețime și un cartuș cu un concentrat îmbogățit cu fermenți probiotici pentru calmarea pielii sensibile și iritate.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Catifelare, Calmare, Anti-iritatii

Formula lotiune

Gel

Gen

Femei

Instructiuni de utilizare

Introduceti cartusul ce contine concentratul activ in baza de hidratare. Folosiți de două ori pe zi, dimineața și noaptea. Aplicați pe față și gât ,peste tot, sau acolo unde este nevoie.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

125 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

125ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.