Clinique

Dramatically Different™ Hydrating Jelly + Active Cartridge Concentrate for Irritation Moisturizing

Fata 125ml

210 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Clinique inovează îngrijirea pielii prin noua sa gamă Clinique ID care îți perimte personalizarea tratamentului tău. Alege între trei baze diferite pentru o hidratare în funcție de preferințele tale și tipul de piele, apoi alegi cartușul ce conține un concentrat care țintește anumite afecțiuni. Nivelul bazei este mai scăzut, deoarece este necesar loc pentru inserarea cartușului. Această combinație conține jeleul Dramatically Different Hydrating Jelly care oferă hidratare până la 24 de ore lăsând pielii un sentiment de prospețime și un cartuș cu un concentrat îmbogățit cu fermenți probiotici pentru calmarea pielii sensibile și iritate.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Catifelare, Anti-iritatii, Calming

Formula lotiune

Gel

Greutate (g)

125

Instructiuni de utilizare

Insert Active Cartridge Concentrate into Hydration Base. Use twice a day, morning and night. Apply to face and throat all over, or where needed.

Pentru

Femei

Tip de piele

All skin types

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

125ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.