ECLAT MATISSIME

Fond de ten

205 RON

41 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Givenchy ECLAT MATISSIME Fond de ten

Știm toate cat de dificil poate fi sa descoperi fondul de ten care sa ne puna in evidenta si care sa indeplineasca exact acele functii pe care le dorim. Poate fi o misiune de durata si care sa aduca frustrari. Nu mai este cazul. Givenchy Eclat Matissime a fost creat exact in acest scop. Sa ne usureze sarcina. Este fin, usor de aplicat, fluid, cremos si nu rateaza nimic din ceea ce vrem sa fie ascuns. In plus, ofera un echilibru intre efectul de stralucire si acela de hidratare, cu o „inteligenta” in folosul vostru.

Atribute

Acoperire

Naturala

Beneficii make-up fata

Iluminare

Factor de protectie

20

Formula make-up fata

Lichida

Instructiuni de utilizare

Foloseste o cantitate de dimensiunea unei monede pentru a aplica pe toata fata. Aplica doua-trei picaturi pe frunte, cate una pe fiecare obraz, una pe nas si un ape barbie. Acest procedeu reduce sansele de a aplica mai mult produs decat este necesar. Foloseste-ti degetele pentru a intinde produsul pe piele. Foloseste miscari ascendente si asigura-te ca ai acoperit toata suprafata tenului.

Nr Culoare

06

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

30 ml

Variante

Mat Porcelain 1, Mat Sand 3, Mat Beige 4, Mat Honey 5, Mat Gold 6

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.