Enzyme Cleanser

290 RON

58 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser Demachiant si toner 75 ml

Dr. Barbara Sturm creează produse eficiente concepute special pentru cei ce își doresc o rutină de îngrijire a tenului simplă dar eficientă. Aceasta susține că era în care marketingul stabilea care sunt produsele cele mai bune s-a stins, lăsând loc performanței să își spună cuvântul. Produsele de îngrijire ar trebui să îmbrățișeze individualitatea și nevoile diferite ale fiecărui consumator. Această spumă de curățare facială este un produs 2-în-1 ce curăță și exfoliază pielea. Este un produs delicat ce tratează tenul cu blândețe și îi oferă un aspect fin și revitalizat, datorită formulei sale care conține un complex de enzime ce îndepărtează machiajul, impuritățile și celulele de piele moartă.

Atribute

Beneficii lotiune

Revitalizare, Curatare, Exfoliere, Anti-impurități

Formula lotiune

Pudra

Ingrediente

Vitamin C, Subtilisin, Lipase, Cellulose Peeling Particles

Instructiuni de utilizare

Așezați o cantitate de pulbere de dimensiunea unei monede în palma mâinii, apoi adăugați apă călduță pentru a o transforma într-o spumă delicată. Clătiți fața.

Tip de piele

Pentru piele mixta, Pentru piele grasa

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

75 ml

Variante

75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.