Fairtrade Dark Chocolate

Ciocolata 240 gr

30 RON

6 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Tony'sChocolonely este un brand cu o misiune admirabilă. Poveastea acestei companii a pornit din dorința de a elimina sclavia în plantațiile de cacao, mulți dintre acești sclavi fiind copii. Din dorința de a conduce prin puterea exemplului ciocolata Tony'sChocolonely este fabricată din cacao 100% recoltată fără sclavi. Un alt lucru interesant la această ciocolată este faptul ca nu este împărțită în mod egal, lucru ce face aproape imposibilă împărțirea ei în mod egal și exact așa va rămâne până când în industria ciocolatei se va rupe lanțul sclaviei. Bucură-te de o ciocolată bună în diverse sortimente și susține o cauză nobilă ! Această tabletă de ciocolată este un produs în ediție limitată disponibil exclusiv în travel retail și este fabricată din ciocolată neagră ce conține 51% cacao, migdale și sare de mare.

Atribute

Continut

Migdale, Cacao, Sare de mare

Informatii nutritionale per 100g

Energie - 2.252 kJ / 539 kcal Grăsime totală - 35 g din care saturate - 18,2 g Total Carb. - 44,0 g din care zahăr - 41,5 g Proteine ​​- 7,4 g Sare - 0,51 g

Ingrediente

Masă de cacao, zahăr, migdale 10%, unt de cacao, sare de mare 0,5%, emulgator: lecitină de soia.

Package

Formal Gift

Textura

Compact

Tip ciocolata

Neagra

Unitate de masura (greutate - GRAM)

240 gr

Variante

240 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile.