NEW

Guerlain Parure Gold Skin Control Compact Foundation Refillable N° 1N

375 Lei

Preț Bestvalue

375 Lei
75 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Parure Gold Skin Control Compact Foundation Refillable N° 1N Guerlain Fond de ten 65 gr

Povestea Guerlain a luat naștere în anul 1828, atunci când Pierre-François-Pascal Guerlain a deschis primul său boutique în inima Parisului. De atunci, Guerlain și-a făcut simțită prezența în lumea parfumeriei și a produselor de machiaj și de îngrijire a pielii prin inovațiile aduse frumuseții, inspirate din artă și din natură.


Parure Gold Skin Control Compact Foundation cu format de reumplere este o opțiune excelentă pentru cei care apreciază această bază compactă și doresc să-și mențină carcasa Parure Gold Skin în stare perfectă. Fondul de ten matifiant compact este cunoscut pentru capacitatea sa de a amesteca perfect machiajul și îngrijirea pielii. Conține particule de aur de 24 de karate și extracte de bujor alb, oferind o formulă de înaltă calitate. Formula sa oferă o aderență extremă, fără transfer, astfel încât machiajul să nu se estompeze sau să se scurgă. Veți obține un aspect mat și bine definit.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
65 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Preseaza buretele in recipient si apoi aplica tapotat pe fata. Pentru acoperire mai mare, aplica mai mult produs pe burete.
EFECT MAKE-UP FATA
Natural, Matifiere, Rezistenta indelungata
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA MAKE-UP FATA
Compact
BENEFICII MAKE-UP FATA
Netezeste, Intinerire