Jo Malone London

FRAGRANCE COMBINING TRAVEL COLLECTION SET

Parfumuri Nisa 110ml

480,20 RON

98 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Acest set Jo Malone este perfect pentru a fi oferit în dar. Închide ochii și imaginează-ți o plimbare pe malul mării, aerul sărat și valurile care mătură țărmul. Jo Malone Wood Sage & Sea Salt este o colonie care te invită să evadezi din rutina cotidiană și să te bucuri de arome marine, combinate cu note minerale și lemnoase, alături de notele rafinate de salvie. Un parfum vibrant, ce emană veselie și energie.
Retrăiește momentele unice din copilărie cu acest parfum care miroase a mure proaspăt culese, a frunze de dafin și a esențe lemnoase. Vei descoperi o aromă cu note vibrante, accente proaspete și verzi: Jo Malone Blackberry & Bay Cologne.
Răsfață-ți pielea cu Jo Malone Mimosa & Cardamom Body Crème. Imaginează-ți cum te plimbi pe un câmp înflorit și simți parfumul suav și delicat al mimozei, condimentat cu cardamom, alături de boabe de tonka și lemn de santal, completat de notele seducătoare ale trandafirului de Damask și de cele pudrate ale vaniliei. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți alege să mixezi gama Mimosa & Cardamom cu Wood Sage & Sea Salt Cologne, și vei obține o aromă mai bogată. Iar pentru o atingere fresh, adaugă un strop din English Pear & Freesia Cologne. Produsul este ambalat într-o cutie specială, decorată cu o panglică elegantă.

Atribute

Continut set

Wood Sage & Sea Salt Cologne 30 ml + Blackberry & Bay Cologne 30 ml + Mimosa & Cardamom Body Creme 50 ml

Greutate (g)

110

Pentru

Femei

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara, Iarna

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

110ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-10 zile.