FUTURE SOLUTION LX NIGHT CREAM

Creme si lotiuni 50 Ml

1.580 RON

316 €

DUTY FREE PRICES
Doar una disponibila
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Potențează proprietățile auto reparatorii și de reînnoire ale pielii în timpul somnului, cu această cremă de noapte SHISEIDO FUTURE SOLUTION LX ultra luxuriantă, creată cu o tehnologie exclusivă Skingenecell 1P ce sprijină sistemul natural de apărare al pielii. Formulată cu ingrediente active deosebit de puternice, crema transformă pielea, îi dau un aspect mult mai neted și mai luminos, diminuează petele și netezește vizibil ridurile. Compoziția anti-îmbătrânire include extracte botanice puternice precum cel de anason și extractul premium de Sansho, sau de ceai verde, pentru hidratare de durată.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Iluminare, Anti-imbatranire, Anti-rid

Formula lotiune

Crema

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curatata in prealabil.Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.

Tara de origine

Japonia

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Noapte

Variante

50 Ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile.