GALATEIS DOUCEUR 200 ML

Demachiant si toner

130 RON

26 €

Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pentru ca voi sa aveti un chip limpede, curat si luminos, Lancôme a creat o solutie demachianta pentru ochi extrem de performanta, caruia nu ii rezista nici macar cele mai puternice produse cosmetic si care poate fi folosita fara probleme pentru totalitatea machiajului. Cu Lancôme Galateis Douceur, acesta va fi eliminat in totalitate, fara ca vreo particula sa ramana pe piele. Perfect pentru orice tip de ten, Galateis Douceur inlatura unul cate unul fardurile de ochi, fondul de ten, mascara, creionul si rujul, lasand pielea curata si proaspata. Simplu si eficient!

Atribute

Beneficii lotiune

Curatare, Catifelare

Formula lotiune

Lapte

Ingrediente

Paraffinum liquidum,solvent,antistatic,isopropyl myristate,solvent,synthetic ester,ultramarines,pigment hydroxycitronellal fragranceeugenol fragrance triethanol amine ph adjusters linalool

Instructiuni de utilizare

Curata fata si gatul de doua ori pe zi, cu ajutorul unei cotonete si a lotiunii de curatare, evitand zona ochilor. Doar pentru uz extern.

Tip de piele

Normala

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.