Leonidas

GIFT BOX DARK 215 G

Ciocolata

70 RON

14 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Continuand reteta originala a maestrului ciocolatier belgian Leonidas, ciocolata cu acelasi nume este realizata din ingrediente 100% proaspete si din 100% unt pur de cacao. Doar ingredientele naturale si de cea mai buna caitate sunt norocoase sa ia parte la aceasta poveste delicioasa. Selectia Gift Box Dark are la baza ciocolata belgiana, unt proaspat, si multe alte esente pretioase ce se materializeaza in praline cu caramel si ganache, pentru ca tu nu meriti decat ce este mai bun.

Atribute

Ambalaj

Formal gift

Aroma

Ciocolata belgiana

Continut

Caramel, Praline, Ganache

Gluten

Da

Ingrediente

Zahăr, masă de cacao, unt de cacao, alune de pădure, crema de lapte, sirop de glucoză, lapte praf integral, unt, miere, zahar invert, emulgator (lecitină de soia), dextroză, umectant (sorbitol), xilitol, bucăți de boabe de cacao prăjite, făină de orez , arome, sare de Guerande, malț de grâu; ciocolata neagra (solide de cacao min. 54%). Conține lapte, nuci (alune, migdale, etc), gluten (grâu, orz) și urme de ouă

Numar de praline/ tablete

19

Tara de origine

Belgia

Textura

Crema

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Neagra

Umplutura

Caramel, Ganache

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.