Leonidas

GIFT BOX MIX 230 G

Praline

68,60 RON

14 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Continuand reteta originala a maestrului ciocolatier belgian Leonidas, ciocolata cu acelasi nume este realizata din ingrediente 100% proaspete si din 100% unt pur de cacao. Doar ingredientele naturale si de cea mai buna caitate sunt norocoase sa ia parte la aceasta poveste delicioasa. Selectia Gift Box Mix are la baza ciocolata belgiana, unt proaspat, si multe alte esente pretioase ce se materializeaza in praline cu caramel, crema de alune sau ciocolata alba, pentru ca tu nu meriti decat ce este mai bun.

Atribute

Ambalaj

Formal gift

Aroma

Alune de padure, Caramel, Ciocolata alba

Continut

Caramel, Alune de padure, Praline

Ingrediente

Zahăr, masă de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune, crema de lapte, sirop de glucoză, miere, unt, emulsificator (lecitină de soia), dextroză, umectant (sorbitol), xilitol, arome, faina de orez, zahar invert, sare, grâu malţ; Cu ciocolată cu lapte (cacao în substanță solidă min. 30% solide din lapte min. 22%), ciocolata neagra (cacao în substanță solidă min. 54%), ciocolata alba (cacao în substanță solidă min. 25% solide din lapte min. 22%). Conține lapte , nuci copac (alune, migdale, etc.), gluten (grâu, orz) și urme de ouă

Tara de origine

Belgia

Textura

Crema

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Alba, Lapte, Neagra

Umplutura

Alune de padure, crema caramel

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.