Gin Mare Mediterranean
Gin 1000 ml

215 Lei

Preț Bestvalue

215 Lei
43 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Mediterranean Gin Mare Gin 1000 ml

Gin Mare Mediterranean este o băutură cu un caracter unic, ce este ușor diferit de la un an la altul din cauza ingredientului cheie ce are un nivel diferit de aciditate de la o recoltă la alta. Acesta este format dintr-un buchet internațional de note aromate printre care se numără măsline din Spania, busuioc din Italia , rozmarin din Grecia și cimbru din Turcia.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
1000 ml
TARA DE ORIGINE
Spania
GUST
Aromatic
AROMA
Conceptul mediteranean care unește diferitele culturi din jurul acestei mări, reprezentând stelele lor botanice, cum ar fi: Măslinile Arbequina, Cimbru, Busioc și Rozmarin.
TARIE ALCOOLICA
42.7%
PRODUCATOR
Destilerías MG,Miguel Guanse St.
ARE CUTIE
Nu
MANCARE ASOCIATA
Creveți.
SUGESTII DE SERVIRE
Serviți-l cu apă tonică