Duty Free Exclusive

MERCI

GOLD LARGE BOX 400 G

Batoane

55 RON

11 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un cadou ce vorbeste de la sine! Arata-ti recunostinta fata de o persoana speciala cu aceasta cutie eleganta de ciocolate Merci Gold Large. Selectia de tablete premium ofera o varietate incantatoare de texturi, umpluturi fine, crema intensa de cafea, pralina delicioasa, spuma de ciocolata neagra si nuga moale. Imparte-le cu cei dragi, alege-ti combinatia preferata si bucura-te de o experienta fantastica a gustului.

Atribute

Ambalaj

Formal gift

Aroma

Cafea, Spuma neagra, Alune de padure, Alune de padure-migdale, Martipan, Ciocolata cu lapte, Praline, Ciocolata neagra

Continut

Migdale, Mousse de ciocolata, Crocant, Nugat crocant, Ciocolata neagra, Alune de padure, Martipan, Ciocolata cu lapte, Cafea, Crema de praline

Gluten

Da

Ingrediente

Zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, grăsime vegetală, alune de pădure, ridicat de grăsimi din lapte praf de migdale, praf de zer, zara praf, unt, grăsime redus lactoză praf, cacao, lapte praf, dextroză, emulgator degresat: lecitină din soia, fructoză.

Numar de praline/ tablete

36

Tara de origine

Germania

Textura

Compact

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Lapte, Neagra

Umplutura

Cafea cu frisca, Crema neagra, Spuma neagra, Alune de padure-migdale, Martipan, Ciocolata cu lapte, Crema de praline, Crema de alune

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.