Ballantine's

GOLD SEAL 12 YEAR OLD 1000 ML

Whisky scotian

191,10 RON

39 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un Scotch whisky Premium, Ballantine’s 12 Year Old Gold Seal, cu o personalitate blanda, dar complexa, produs prin selectia atenta si combinarea a peste 40 de whisky-uri fine din malt si cereale, vechi de cel putin 12 ani. Cu un parfum puternic de miere si lemn de stejar, aceasta bautura are o aroma intensa florala cu accente cremoase de vanilie si lasa in gura un gust persistent reconfortant, foarte putin sarat.

Atribute

Are cutie

Da

Aroma si gust

Floral, Vanilie, Lemnos

Gust

Suav, Condimentat

Regiune whisky

Scotia

Sugestii de servire

Cea mai buna modalitate de a servi whisky scotch este cu cuburi de gheata. Acesta poate fi servit si direct din recipient. Pastreaza un suc carbogazos sau apa langa, in recipiente separate, pentru a le putea mixa. Poate fi amestecat si cu bauturi carbogazoase.

Tara de origine

Regatul Unit

Tip de whisky

Blended

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile. Acum poti plati cu cardul si daca selectezi plata ramburs! La livrarea comenzii, poti opta pentru plata prin POS.