Duty Free Exclusive

GRAND CORDIALS CHOCOLATE LIQUEURS

Praline 400 gr

85 RON

17 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Anthon Berg GRAND CORDIALS CHOCOLATE LIQUEURS Praline 400 gr

O cutie cadou eleganta, ce contine o selectie de 26 sticle miniaturale din ciocolata neagra premium, cu un centru lichid din coniacuri originale. Textura crocanta si gustul amarui al invelisului de ciocolata neagra se combina cu dulceata delicata, rafinata a bauturii fine din interior, pentru a-ti oferi o extraordinara experienta a gustului.

Atribute

Alcool

Da

Ambalaj

Formal gift

Ambalaj

cutie

Contine alcool

Da

Fibre g/DZR

1

Ingrediente

Zahar, masa de cacao (ciocolata), unt de cacao, apa, bauturi spirtoase, alcool, arome. Minim 50% solide de cacao în ciocolata neagră.

Numar de praline/ tablete

26

Package

Informal Gift

Proteine g/DZR

1

Tara de origine

Danemarca

Textura

Compact

Textura

Compact

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Neagra

Umplutura

Canadian Club, Cointreau, Danzka, Lichior Drambuie, Galliano, Grand Marnier, Havana Club, Jim Beam, Remy Martin, Sauza, Sobieski, The Famous Grouse

Umplutura

Canadian Club, Cointreau, Danzka, Lichior Drambuie, Galliano, Grand Marnier, Havana Club, Jim Beam, Remy Martin, Sauza, Sobieski

Unitate de masura (greutate - GRAM)

400 gr

Variante

400 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.