Millennium Choco Biscuit Milk & White
Gustari 132 gr

20 Lei

Preț Bestvalue

20 Lei
4 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Choco Biscuit Milk & White Millennium Gustari 132 gr

Millennium a fost înfințat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Millennium ți-a pregătit o gustare delicioasă formată din biscuiţi crocanți Petit Beurre îmbrățișați de ciocolată albă și ciocolată cu lapte, ce formează un adevărat deliciu.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
132 gr
INGREDIENTE
Ciocolată cu lapte (cacao min. 33%): zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lapte praf degresat, zer praf, emulgator (lecitină de soia), sare, aromă vanilină; ciocolată albă (cacao min. 27%): zahăr, unt de cacao, lapte praf, lapte praf degresat, zer praf, grăsime din lapte, emulgator (lecitină de soia), aromă vanilină; biscuiți de cacao (40%) (făină de grâu, zahăr, ulei vegetal hidrogenat, sirop de zahăr inversat, pudră de cacao (1,5%), lapte, agent de creștere (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, sare, emulgator (lecitină de soia), stabilizator E 450a, aromă vanilină, agent conservant (meta bisulfit de sodiu).
GLUTEN
Nu
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Biscuite cu ciocolata alba, Biscuite cu ciocolata cu lapte
PACKAGE
Self Consumption
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie 461 kcal / 1930 kJ, Proteine ​​7,4 g, Grăsimi 22,6 g, Carbohidrați 56,8 g.

RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu