HOMME AQUA POWER CONCENTRATED GLACIAL HYDRATOR

185 RON

37 €

Doar 2 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Biotherm HOMME AQUA POWER CONCENTRATED GLACIAL HYDRATOR Creme si lotiuni 50 ml

Aquapower Gel este un gel-cremă concentrat cu putere ridicată de hidratare. Biotherm prezintă Aquapower 72h: primul său concentrat glacial, pentru o hidratare intensă de până la 72h. Acesta are o textură revoluționară ultra-ușoară, care se lichefiază la contactul cu apa. Formula este îmbogățită cu extracte de P.ANTARCTICA, algă descoperită în apele Antarcticii, capabilă să supraviețuiască în condiții extreme. Produsul previne deshidratarea pielii, rezultatul fiind un ten bine hidratat, protejat împotriva agresiunilor din exterior și a iritației din timpul bărbieritului.

Atribute

Beneficii lotiune

Netezire, Prospetime, Ultra-hidratare

Formula lotiune

Crema-gel

Instructiuni de utilizare

Aplica pe pielea curatata in prealabil.Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

50 ml

Zi/Noapte

Zi

Variante

50 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de maximum 3 zile.