IMMORTELLE PRECIOUS EYE BALM

Creme si lotiuni

170 RON

34 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Delicate si unice, imortelele detin un secret pe care specialistii in ingrijirea tenului de la L’Occitane l-au expus, tinandu-l de atunci la mare pretuire: imortelele pastreaza cheia tineretii. Niciodata uscate cu adevarat, chiar si culese, imortelele au, prin uleiurile esentiale din componenta lor, un efect similar asupra tenului, prelugindu-i tineretea si supletea si conferindu-i eleganta. L’Occitane a descoperit proprietatile uimitoare ale imortelelor, ale caror ingrediente active le-a folosit in crearea unei game anti ageing din care face parte si L’Occitane en Provence Immortelle eye treatment, care combate lipsa de elasticitate a pielii si ingrijeste pielea delicata din jurul ochilor.

Atribute

Beneficii lotiune

Iluminare, Anti-pete

Formula lotiune

Crema

Instructiuni de utilizare

Aplica delicat o mica cantitate de balsam de ochi in zona de sub ochi si intinde-o inspre exterior. Mai intai, aplica crema din coltul interior inspre exterior, apasand usor cu degetele inelare. Incheie cu o miscare de netezire, ca sa intinzi pielea din jurul ochilor.

Producer item code

27BY015I6

Tara de origine

Franta

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

15 ml

Zi/Noapte

Zi

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 7-10 zile.