Lego Mobile Bubble Tea Shop 41733

50 Lei

Preț Bestvalue

50 Lei
10 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Mobile Bubble Tea Shop 41733 Lego Jocuri de construit

Lego își dorește să îi ajute pe copii să se dezvolte, să crească într-un mod frumos, prin dezvoltarea imaginației, creativității și abilităților practice stârnindu-le curiozitatea și dorința de a experimenta.


Nova are mii de urmaritori online, dar e mai timidă, așa că e super fericită că s-a împrietenit cu Matilde și împărtășesc aceeași pasiune. Setul include accesorii pentru joaca creativă, între care frișca, două sticle de ceai cu tapioca și o funcție de amestecare ale ingredientelor. Există și o casă de marcat micuță, o masă și o mascotă cu un meniu. Acoperișul se deschide pentru a dezvalui interiorul, unde copiii pot prepara creații de ceai cu tapioca cu prietenele pasionate de gaming, Nova si Matilde.

VARSTA
6 ani+
PENTRU
Copii
MATERIAL JUCARII
Plastic
DENUMIRE CULOARE
Multicolor
CONTINUT SET
109 Piese
COLECTIE
Friends
DIMENSIUNE JUCARIE(CM)
12x6x6
PRODUCATOR
Lego