New

Lemon Box - Limited Edition

Praline 150 gr

70 RON

14 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Bomboanele Baci sunt un adevărat deliciu. Fiecare bomboană are o inima formată dintr-o alună de pădure îmbrăcată în ciocolată fină cremoasă ce conține bucățele mărunte de alune și esteînvelită într-un strat subțire de ciocolată neagră de o calitate superioară. Ambalate într-o folie argintie cu modelul unui cer înstelat, aceste mici delicii au o surpriză ascunsă, în forma unui bilețel ce conține câte un mesaj drăguț. Această cutie de bomboane este un produs în ediție limitată creat în colarobare cu Dolce and Gabbana și este disponibil exclusiv în travel retail. Bomboanele au o aromă minunată de lămâie și un ambalaj special.

Atribute

Continut

Crema de vanilie, Alune intregi, Crema de alune, Lamaie

Ingrediente

Zahăr, 20% alune, unt de cacao*, lapte praf degresat, masă de cacao*, boabe cu aromă de lămâie 3,5% (glucoză, maltodextrină, aromă naturală de lămâie cu alte arome naturale), lapte praf, zer de lapte praf, unt anhidru, emulgator de floarea soarelui , aroma naturala de vanilie.

Number of pralines/tablets

12

Package

Formal Gift

Textura

Compact

Tip ciocolata

lapte

Unitate de masura (greutate - GRAM)

150 gr

Variante

150 gr

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile.