Duty Free Exclusive

Guylian

LES EXCLUSIVES 305 G

Ciocolata

60 RON

12 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un cadou cu totul special pentru adevaratii cunoscatori ai ciocolatei fine. O selectie a celor mai bune specialitati din ciocolata Guylian. scoici, caluti de mare, bomboane asortate din ciocolata si trufe fine realizate din ciocolata belgiana alba, neagra si cu lapte, marmorate sau acoperite cu fulgi deliciosi de ciocolata. Fiecare bomboana de ciocolata Guylian este realizata cu unt pur de cacao 100%. Reteta originala de pralina cu alune ce utilizeaza alune proaspete, selectionate, prajite maruntite si caramelizate, a ramas neschimbata de peste 50 de ani, ceea ce confera ciocolatei gustul cremos si textura unica, ce se topeste in gura.

Atribute

Ambalaj

Formal gift

Aroma

Crema de ciocolata

Continut

Ciocolata neagra, Ciocolata cu lapte, Ciocolata alba, Fulgi de ciocolata cu lapte

Gluten

Da

Ingrediente

Zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, grăsime vegetală, degresat, lapte praf, arome natyral, cafea, ulei de unt, lecitină de soia, vanilină. ciocolată cu lapte conține: substanță solidă de cacao 32% min, solide din lapte: 21% min. ciocolată albă conține: cacao

Numar de praline/ tablete

27

Tara de origine

Franta

Textura

Compact

Tip ambalare

Cutie

Tip ciocolata

Alba, Lapte, Neagra

Umplutura

ciocolata cu crema de lapte

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.