LIP LINER

Contur buze

95 RON

19 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Imaginati-va, doamnelor, ca buzele voastre pot deveni, cu doar cateva linii si miscari, exact ceea ce v-ati dorit dintotdeauna sa fie. Imaginati-va ca sunt pline, voluptoase, clar conturate si atat de sexy ca schimba definitia acestui cuvant. Ei bine, totul poate deveni realitate cu ajutorul acestui creion contur de buze de la Givenchy, un magician al buzelor seducatoare si al senzatiilor tari. Va puteti baza fara rezerve pe liniile ferme, dar si pe calitatile lui, intarite de Vitamina E, in a proteja pielea si a o hidrata. Givenchy Lip Liner vine in sapte nuante splendide care se potrivesc perfect cu culorile rujului Rouge Interdit. Ascutitoarea e inclusa!

Atribute

Efect contur

Definire

Formula contur

Creion

Instructiuni de utilizare

Aplica pe conturul buzelor si apoi coloreaza-le cu rujul de buze sau cu gloss-ul preferat. Poate fi folosit pe intreaga suprafata a buzelor si acoperit apoi cu gloss.

Nr Culoare

02

Stare de agregare

Compact

Tara de origine

Franta

Unitate de masura (greutate - GRAM)

1.10 gr

Variante

Rose 10, Pink 11, Litchi 2, ROUGE 5, Orange 4, Beige 3, LIP NUDE 12, CANDY 1, Raspberry 6, BLACKBERRY 7, BROWN 9

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 7-10 zile.