Duty Free Exclusive

Milka

LU BISCUITE POUCH 350 G

Snacks

41,16 RON

8,40 €

58,80 RON

12 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

O combinatie delicioasa ce contine unele dintre cele mai indragite produse, ciocolata fina cu lapte Milka si biscuite crocant LU. O experienta cu totul inedita, pachetul Milka Lu Biscuite Pouch contine 10 mini tablete realizate cu pasiune. Fie ca alegi sa imparti aceasta gustare cu familia, cu cineva drag sau sa le pastrezi doar pentru tine, vei avea parte de cateva momente delicioase.

Atribute

Ambalaj

Snacking sharing

Aroma

Biscuiti

Continut

Biscuit

Ingrediente

Zahăr, făină de grâu, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, praf de zer (din lapte), grăsime din lapte, ulei de palmier, unt, emulsificatori (lecitină din soia, E476), lapte praf integral, sirop de glucoză, sare, arome, creșterea Agenții (difosfat disodic, acid de sodiu ca rbonate, carbonat acid de amoniu), extract de malț de orz, amidon de grâu, extract de drojdie. ciocolată cu lapte alpin conține: substanță solidă de cacao de minim 30%. solide din lapte de 14% minimum.

Tara de origine

Elvetia

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile lucratoare.