Guerlain 24 Intense Volume Curl Mascara 01
Mascara 36 gr

175 Lei

Preț Bestvalue

175 Lei
35 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

24 Intense Volume Curl Mascara 01 Guerlain Mascara 36 gr

Povestea Guerlain a luat naștere în anul 1828, atunci când Pierre-François-Pascal Guerlain a deschis primul său boutique în inima Parisului. De atunci, Guerlain și-a făcut simțită prezența în lumea parfumeriei și a produselor de machiaj și de îngrijire a pielii prin inovațiile aduse frumuseții, inspirate din artă și din natură.


Completează-ți machiajul cu cele mai lungi, voluminoase și intense gene! Guerlain îți prezintă Noir G, un mascara ce rezistă până la 24h și livrează un volum intens, finish vibrant și gene ce flutură la fel de frumos ca aripile delicate ale unui fluture.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica de la baza la varful genelor, miscand in zig zag pensula pentru a separa genele si a oferi volum maxim.
NR CULOARE
01
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
36 gr
DENUMIRE CULOARE
Negru
EFECT MASCARA
Volum, Rezistenta indelungata, Curbare
FORMULA MASCARA
Lichid