BEST SELLER

Lancôme Lash Idôle Waterproof Mascara 01

163 Lei

Preț Bestvalue

163 Lei
32,60 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Lash Idôle Waterproof Mascara 01 Lancôme Mascara 8 ml

Lancôme este un brand elegant, cu spirit franțuzesc, ce a fost înființat în 1935 de Armand Petitjean, un vizionnar, pionier al perfumeriei. De atunci, misiunea brandului este de a face femeile din întreaga lume fericite, ajutându-le să se simtă frumoase prin intermediul produselor sale cosmetice de lux. Prietenele tale te vor întreba dacă porți gene false! Noul Lash Idôle Waterproof îți va oferi cele mai spectaculoase gene. Acestea vor fi lungi și voluminoase instant, iar privirea ta va fi fermecătoare. Acest mascara schimbă regulile jocului cu formula sa magică ce nu se adună, rezistă până la 24h și este ușor de îndepărtat, și pensula formată din 125 de peri de diferite dimensiuni și 360 de micro-peri.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
8 ml
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica de la baza la varful genelor, miscand in zig zag pensula pentru a separa genele si a oferi volum maxim.
NR CULOARE
01
EFECT MASCARA
Rezistenta la apa
FORMULA MASCARA
Lichid